• DUO SARAS

  Pariakrobatia on haastava taiteenlaji, joka vaatii esiintyjiltään pitkäjänteistä kouluttautumista, kurinalaisuutta ja keskinäistä luottamusta. Duo Saras on kahden sirkusammattilaisen muodostama akrobatiapari. He valmistuivat Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemian Sirkuslinjalta vuonna 2010 ja he ovat jo useiden vuosien ajan esiintyneet ympäri Suomea ja ulkomaita.
   
  Duo Saraksen akrobaatit Jutta Mustaniemi ja Helena Saarela ovat opiskelleet sirkustaiteita vuosia ja hioneet tiimityöskentelyään pitkäjänteisesti. Alusta alkaen Duo Sarasta on ajanut vahva halu kehittyä. He etsivät jatkuvasti uusia haasteita ja tilaisuuksia uuden oppimiseen. Teknisesti tarkkaan hiottujen taidonnäytteiden lisäksi heidän esityksistään paistaa yhdessä tekemisen riemu.
   

 • OHJELMANUMEROT

  broken image

  Pariakrobatiaesitys

  Tarkkaan hiotut ja dynaamiset pariakrobatiaesitykset yhdistävät esteettisen tanssin ja näyttävät temput sulavasti toisiinsa.

  Esiintyminen tapahtuu lavalla tai esimerkiksi tanssilattialla musiikilla. Ohjelmistossa erilaisia ohjelmanumeroita ja esitysten kestot noin 5 minuuttia,

  broken image

  Valotanssi

  Uutena ohjelmanumerona näyttävä valotanssi. Valotanssin voi toteuttaa lavalla tai esimerkiksi tapahtuman sisääntulossa tunnelmaa luomaan. Esiintymisen kesto noin 10 minuuttia tai se voidaan sopia tarpeen mukaan.

  broken image

  "Katusirkus"

  Sopisiko juhliisi paremmin ohjelmaa, joka olisi ihmisten seassa. Katusirkus on mahdollista toteuttaa myös ilman musiikkia, tekniikasta tai näyttävyydestä tinkimättä. Keväällä ohjelmistoon tulossa näyttävät "puujalat"! Esiintymisen kesto noin 10 minuuttia tai se voidaan sopia tarpeen mukaan.

 • Miten sinä lumoat häävieraasi?

  Kaipaatteko häihinne näyttävää ja taidokasta lavaesiintymistä?

  Toivotteko juhliinne herkkää tunnelmaa kauniin valotanssin loisteessa?

  Vai haluatteko elävöittää häitänne tuomalla energiset esiintyjät suoraan juhlavieraiden keskuuteen?

   

  Valitse yksi tai useampi ohjelmanumero ja tee häistäsi vieläkin ikimuistoisemmat teille ja vieraillenne!

  broken image

  SMALL-ohjelmapaketti

  Sisältää yhden valitsemanne ohjelmanumeron, joka yksilöidään juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi.

  broken image

  MEDIUM-ohjelmapaketti

  Sisältää kaksi valitsemaanne ohjelmanumeroa, jotka yksilöidään juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Esimerkiksi alkuillan pariakrobatiaesitys ja loppuillan valotanssi ulkona.

  broken image

  LARGE-ohjelmapaketti

  Lumoavaa ohjelmaa sopivissa hetkissä läpi hääjuhlien!

  Sisältää kolme valitsemaanne ohjelmanumeroa, jotka yksilöidään juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Esimerkiksi juhlapaikalle saapuessa esitys juhlavieraiden keskuudessa, ruokailun aikana näyttävä valotanssi ja lopuksi tanssilattian avaava akrobatiashow.

 • KUVIA JA VIDEOITA

  Tutustu tarkemmin Duo Sarakseen!

  broken image
  broken image
  broken image
  broken image
  broken image
  broken image
  broken image
 • YHTEYDENOTOT

  Ota rohkeasti yhteyttä, niin yksilöidään juuri teidän tarpeita vastaava näyttävä kokonaisuus häihinne!

 • Pidätämme oikeudet muutoksiin.