• ”Jo ensitapaamisestamme lähtien tuntui kuin olisimme tunteneet aina. Meitä yhdistävät kunnianhimo ja samanlainen huumorintaju.”

 • ESITYKSET TAPAHTUMIIN JA JUHLIIN

  Voit tilata Duo Saraksen esiintymään tapahtumiin tai yksityistilaisuuksiin, kuten häihin tai syntymäpäiville. Esitykset sopivat esimerkiksi pikkujouluihin, valmistujaisiin, joulu- tai kevätjuhliin, klubeille sekä avajaistilaisuuksiin. Duo Saras hioo jokaiseen tilaisuuteen oman, huolellisesti koostetun esityksen.

  Lisää tietoa ja kuvia ohjelmanumeroista löydät valikosta.

   

  Duo Saraksen esitykset ovat persoonallinen ja sykähdyttävä tapa viihdyttää vieraitasi!

 • OHJELMANUMEROT

  broken image

  Valotanssi

  Valotanssi on unohtumaton ja näyttävä lisä tapahtumiin ja juhliin. Valotanssin voi toteuttaa lavalla musiikilla, tapahtuman sisääntulossa, yleisön seassa - vain mielikuvitus on rajana. Esiintymisen kesto noin 10 minuuttia tai se voidaan sopia tarpeen mukaan.

  broken image

  Sarasarvinen & Neiti Hattara

  Sopisiko juhliisi paremmin ohjelmaa, joka olisi ihmisten seassa. Katusirkus on mahdollista toteuttaa myös ilman musiikkia, tekniikasta tai näyttävyydestä tinkimättä. Ohjelmistossa näyttävät puujalkahahmot, jotka sopivat mm. tapahtuman/juhlan sisääntulossa. Esiintymisen kesto kerrallaan noin 30 minuuttia tai se voidaan sopia tarpeen mukaan.

  broken image

  Puujalkahahmo

  Sopisiko juhliisi paremmin ohjelmaa, joka olisi ihmisten seassa. Katusirkus on mahdollista toteuttaa myös ilman musiikkia, tekniikasta tai näyttävyydestä tinkimättä. Ohjelmistossa näyttävät puujalkahahmot, jotka sopivat mm. tapahtuman/juhlan sisääntulossa. Esiintymisen kesto kerrallaan noin 30 min tai sovitaan erikseen tarpeen mukaan.

  broken image

  Ilmapalloeläimet

  Esiintymisen kesto kerrallaan noin 30 min tai sovitaan erikseen tarpeen mukaan.

 • Miten sinä lumoat vieraasi?

  Kaipaatteko juhliinne näyttävää ja taidokasta lavaesiintymistä?

  Toivotteko juhliinne herkkää tunnelmaa kauniin valotanssin loisteessa?

  Vai haluatteko elävöittää juhlianne tuomalla energiset esiintyjät suoraan juhlavieraiden keskuuteen?

   

  Valitse yksi tai useampi ohjelmanumero ja tee juhlistasi vieläkin ikimuistoisemmat teille ja vieraillenne!