• ”Jo ensitapaamisestamme lähtien tuntui kuin olisimme tunteneet aina. Meitä yhdistävät kunnianhimo ja samanlainen huumorintaju.”

 • ESITYKSET TAPAHTUMIIN JA JUHLIIN

  Voit tilata Duo Saraksen esiintymään tapahtumiin tai yksityistilaisuuksiin, kuten häihin tai syntymäpäiville. Akrobatiaesitys sopii esimerkiksi pikkujouluihin, valmistujaisiin, joulu- tai kevätjuhliin, klubeille sekä avajaistilaisuuksiin. Duo Saras hioo jokaiseen tilaisuuteen oman, huolellisesti koostetun esityksen.

  Akrobatiaesitys on persoonallinen ja sykähdyttävä tapa viihdyttää vieraitasi!

 • OHJELMANUMEROT

  Pariakrobatiaesitys

  Tarkkaan hiotut ja dynaamiset pariakrobatiaesitykset yhdistävät esteettisen tanssin ja näyttävät temput sulavasti toisiinsa.

  Esiintyminen tapahtuu lavalla tai esimerkiksi tanssilattialla musiikilla. Ohjelmistossa erilaisia ohjelmanumeroita ja esitysten kestot noin 5 minuuttia tai se voidaan sopia tarpeen mukaan.

  Valotanssi

  Valotanssi on unohtumaton ja näyttävä lisä tapahtumiin ja juhliin. Valotanssin voi toteuttaa lavalla musiikilla, tapahtuman sisääntulossa, yleisön seassa - vain mielikuvitus on rajana. Esiintymisen kesto noin 10 minuuttia tai se voidaan sopia tarpeen mukaan.

  "Katusirkus"

  Sopisiko juhliisi paremmin ohjelmaa, joka olisi ihmisten seassa. Katusirkus on mahdollista toteuttaa myös ilman musiikkia, tekniikasta tai näyttävyydestä tinkimättä. Ohjelmistossa näyttävät puujalkahahmot, jotka sopivat mm. tapahtuman/juhlan sisääntulossa. Esiintymisen kesto noin 10 minuuttia tai se voidaan sopia tarpeen mukaan.

 • Miten sinä lumoat vieraasi?

  Kaipaatteko juhliinne näyttävää ja taidokasta lavaesiintymistä?

  Toivotteko juhliinne herkkää tunnelmaa kauniin valotanssin loisteessa?

  Vai haluatteko elävöittää juhlianne tuomalla energiset esiintyjät suoraan juhlavieraiden keskuuteen?

   

  Valitse yksi tai useampi ohjelmanumero ja tee juhlistasi vieläkin ikimuistoisemmat teille ja vieraillenne!

  SMALL-ohjelmapaketti

  Sisältää yhden valitsemanne ohjelmanumeron, joka yksilöidään juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi.

  MEDIUM-ohjelmapaketti

  Sisältää kaksi valitsemaanne ohjelmanumeroa, jotka yksilöidään juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Esimerkiksi alkuillan pariakrobatiaesitys ja loppuillan valotanssi ulkona.

  LARGE-ohjelmapaketti

  Lumoavaa ohjelmaa sopivissa hetkissä läpi juhlien!

  Sisältää kolme valitsemaanne ohjelmanumeroa, jotka yksilöidään juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Esimerkiksi juhlapaikalle saapuessa esitys juhlavieraiden keskuudessa, ruokailun aikana näyttävä valotanssi ja lopuksi tanssilattian avaava akrobatiashow.

 • Akrobatiaesitys on persoonallinen ja energinen ohjelmanumero tilaisuuteesi.

 • Reclaim our bodies

  Reclaim our bodies

  is an acrobatics and dance performance that symbolizes taking back the ownership of the female body, and breaking the sexist and normative image of the woman´s body. The acrobatic lifts symbolize women who raise each other in the fight against the patriarchate. The music will be played is a mix of experimental hip hop with samples of feminist inspirational figures.